Cum ia mită un baron PSD VIDEO

Au apărut noi imagini cu operațiunea DNA din dosarul președintelui Consiliului Județean Vaslui.

O cameră de supraveghere a surprins exact momentul în care mașina lui Dumitru Buzatu, PSD, e blocată de anchetatori, care i-au deschis portbagajul unde au găsit geanta plină cu banii de flagrant.  Întrebat de unde provin cele 1,25 milioane de lei, baronul PSD a răspuns că sunt economiile sale.

O altă filmare care îl incriminează pe Buzatu arată exact momentul în care anchetatorii deschid portbagajul și numără banii marcați de DNA, de față cu șeful Consiliului Județean Vaslui.

Recomandare: PSD își tratează diferit liderii acuzați de corupție. Cazurile Dumitru Buzatu și Maricel Cîrjaliu

Întrebat a cui este geanta din interior și ce se află în ea, Buzatu a afirmat că este a lui și conține bani. Nu a vrut să le spună anchetatorilor despre ce sumă este vorba, dar i-a invitat să se uita singuri și să îi numere.

„Sunt economiile mele”, a răspunsul el, întrebat de unde provin acești bani.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum ar vota românii dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare

lun sept. 25 , 2023
Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a publicat datele unui sondaj realizat în perioada 12 – 22 septembrie 2023. Potrivit cercetării sociologice, intenția de vot la nivel național nu se prezintă radical diferită față de precedentul sondaj-omnibus, din iulie 2023, dar apar câteva tendințe importante. AUR pare că pierde […]

V-ar putea interesa și: