Cum îi ajută delfinii pe tinerii care consumă droguri. VIDEO

delfini

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa, (CPECA), demarează, începând cu luna septembrie 2016, proiectul pilot „Animalele, călăuze pe drumul vindecării” –Terapie ocupaţională ca suport în procesul recuperării.

Proiectul se derulează în parteneriat cu Delfinariu Constanţa şi Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Acesta are ca obiect dezvoltarea sentimentului de responsabilitate pentru propriile decizii ale consumatorilor de droguri minori asistați şi alegerea unui stil de viaţă sănătos, prin desfăşurarea de activităţi de tip voluntariat.

10 consumatori de droguri adolescenți, aflaţi în asistenţă integrată la CPECA Constanţa, vor îngriji delfinii şi animalele aflate în micro-rezervaţie, sub îndrumarea unui angajat-îngrijitor, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, însoţiţi de un specialist psiholog şi un voluntar ANA, sub forma terapiei ocupaționale ca suport în procesul recuperării acestora.

Durata proiectului este de 1 an de zile.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rezultatele pentru ocuparea funcțiilor de director în școli

mie oct. 12 , 2016
Un număr de 225 de profesori și-au depus dosarele pentru susținerea concursului pentru ocuparea posturilor de directori și directori adjuncți pentru școlile din județul Constanța. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, doi candidați au fost absenți, 30 au fost respinși, 192 au fost admiși, iar o evaluarea nu a fost finalizată. Rezultatele […]
bacalaureat profesori

V-ar putea interesa și: