Cum își pot deconta elevii din Peștera transportul și cazarea la internatele liceelor

marius petre
Marius-Liviu Petre, primarul comunei Peștera

Părinții și elevii din comuna Peștera mai au la dispoziție două zile pentru a depune o cerere pentru decontarea cheltuielilor de transport către unitățile de învățământ.

”Pot depune cereri și elevii și studenții care solicită decontul cazării la internate”, a precizat primarul comunei, Marius-Liviu Petre.

Edilul a anunțat, încă de luna trecută, că în perioada 1 – 12 august, elevii din ciclul liceal cu domiciliul în comuna Peștera pot depune la sediul Primăriei Peștera o cerere în vederea decontării cheltuielilor de transport pentru anul școlar 2016-2017.

Cererile se pot depune și astăzi și mâine, în intervalul orar 9-12 și vor fi însoțite de o copie a cărții de identitate a solicitantului.

Numărul elevilor care vor beneficia de transport decontat este de circa 200, dar la jumătatea lunii august se va ști exact. Suma pe care o va suporta administrația pentru fiecare dintre aceștia este de circa 200 de lei, contravaloarea abonamentului spre Medgidia.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Programul casieriilor RAJA de 15 august

Thu Aug 11 , 2016
Având în vedere permanența activității de furnizare a serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, S.C. RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor, că în data de 15 august 2016 echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a […]
casierie raja