Cum minte PLUS Constanța referitor la regulamentul parcărilor VIDEO

Plus Constanța

PLUS Constanța a mințit, astăzi, pe pagina sa de Facebook, într-o postare despre regulamentul parcărilor.

„Dezbaterea în Consiliul Local asupra Regulamentului parcărilor din Municipiul Constanța a fost amânată până la următoarea ședință. Este necesară o discuție mult mai amplă din partea tuturor părților implicate pentru a găsi împreună soluția cea mai viabilă. În forma actuală, consilierii USR PLUS au dat, săptămâna aceasta, aviz negativ proiectului în comisii. Vom discuta în zilele care urmează împreună cu partenerii noștri și societatea civilă întreaga serie de amendamente pe care le-am pregătit pentru îmbunătățirea regulamentului parcărilor din municipiu și avem încredere că prin dialog vom găsi o formulă benefică pentru toți.”, a anunțat partidul.

Informația nu este reală. În comisii, consilierii USR PLUS s-au ABȚINUT. Nu au votat nici pentru, nici împotrivă. Ședințele din comisii sunt publice.

Puteți să vă convingeți singuri. Aveți mai jos ședința comisiei nr. 5.

Citește și: Cristina Rizea, coordonator PLUS regiunea sud-est, de la gestionar al unui chioșc Telegraf la director economic într-o firmă cu un singur angajat


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Cum minte PLUS Constanța referitor la regulamentul parcărilor VIDEO

  1. :)))))):)))) busteeed :))))))):)))))))))
    Usr plus- pisicile rujate ale Romaniei. Mint de ingheata apele mai ceva ca in Siberia!:)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența coronavirusului, în creștere în Constanța

sâm feb. 27 , 2021
Incidența coronavirusului este în creștere în Constanța. Direcția de Sănătate Publică a anunțat, azi, că valoarea în municipiul Constanța este de 2,25 cazuri la mia de locuitori, ceea ce înseamnă 701 cazuri active. La nivelul județului este de 1,45 (1118 cazuri). Ieri era de 2,14 în municipiu și 1,37 în […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: