Cum ne afectează schimbările climatice. Dr. Adrian Bîlbă, la Dobrogea TV

bilba tv

Schimbările climatice nu mai sunt o simplă teorie: le simțim pe pielea noastră. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, ne-a vorbit, la Dobrogea TV, despre ce se întâmplă. De unde am plecat, unde suntem și încotro ne îndreptăm.

Iată numai trei dintre idei:

1. Oamenii au reușit să inverseze cursul firesc al schimbărilor climatice.
2. Dacă nu se iau măsuri, Mamaia va dispărea sub ape într-o sută de ani. Urmează Constanța.
3. Vacile sunt mai dăunătoare pentru mediu decât motoarele V8.

Puteți urmări emisiunea aici:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Meniul zilei la Spitalul Județean Constanța: sandviș cu gândaci

sâm iul. 16 , 2016
O constănțeancă a postat, astăzi, imagini înfiorătoare din sala de mese a Spitalului Județean Constanța. ”Pozele sunt facute azi… Am văzut cel putin 20 de gândaci în 10 minute”, spune Corina. Ironic, în sala de mese sunt afișe care spun că trebuie păstrată curățenia, deși nu spun și la cine […]

V-ar putea interesa și: