Cum (nu) se respectă distanțarea socială pe plaja din Costinești

Costinești este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoral, și în acest an.

În imaginea de mai sus, surprinsă duminică, vedeți sute de oameni pe nisip și apă. Decideți voi dacă se respectă sau nu normele de distanțare socială.

Reamintim că, pe 8 iulie, Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, aflat în vizită în Constanța, a avertizat că staţiunile populare de pe litoral pot deveni focare de COVID-19, în contextul numărului tot mai mare de cazuri din România.

„Există posibilitatea ca Vama Veche și alte zone de pe litoral să devină focare. În următoarele trei luni vom avea o mare aglomerare în Constanța și tot ce se înseamnă litoral. Trebuie să gestionăm nu neapărat Constanța, cât tot ce se întâmplă în acest sezon estival.

Există această posibilitate (de infectare – n.red.). Tot ceea ce înseamnă contact fizic prelungit, nepăstrarea unei distanţări fizice, pot face o transmitere. Simptomatologia într-o infecţie COVID începe din a doua până în a zecea zi”, a declarat ministrul Sănătăţii, miercuri, la Constanţa.


Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Unde puteți să faceți testul Covid-19 dacă plecați în Grecia

Sun Jul 12 , 2020
Ministerul Sănătăţii a anunţat că a publicat pe www.ms.ro lista centrelor de testare pentru infecţia cu SARS-CoV-2, pentru a veni în sprijinul celor care doresc să călătorească în Grecia. În județul Constanța sunt cinci centre, în orașele Constanța și Medgidia. „În sprijinul cetăţenilor care doresc să călătorească în Grecia şi […]