Cum poți să celebrezi și tu Ziua Internațională a Limbii Materne

În fiecare an, sărbătorim împreună pe 21 februarie Ziua Internațională a Limbii Materne. Casa Corpului Didactic din Constanța te invită să iei parte la promovarea diversității lingvistice locale, a valorilor și simbolurilor specifice tuturor comunităților etnice dobrogene.

Indiferent de vârstă sau profesie, exprimă-ți dragostea și respectul pentru limba ta maternă, în traduceri sau creații originale scrise, sub genericul „Neam și Limbă”.

Lucrările scrise, trimite-le pe adresa de e-mail narciz.amza@ccdconstanta.ro, până pe data de 14 februarie 2022. Casa Corpului Didactic Constanța, în urma selecției, le va include în ediția din 21 februarie a revistei online Dynamis, dedicată acestui eveniment.

Secțiunile și criteriile de redactare le găsiți aici.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce spune Alexandru Rafila despre pericolul omicron pentru copii

Wed Jan 19 , 2022
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că datele apărute în spaţiul public legate de creşterea geometrică a numărului de copii infectaţi sunt „informaţii neadevărate”. „Am văzut în spaţiul public diverse afirmaţii legate de creşterea geometrică a numărului de copii infectaţi, sunt informaţii neadevărate”, a declarat Alexandru Rafila, miercuri, la începutul şedinţei […]
alexandru-rafila