Cum poți să obții vinietă pentru parcare gratuită în Constanța

Model de vinietă pentru parcare gratuită
Model de vinietă pentru parcare gratuită

Șoferii care au mașini hibrid sau electrice vor putea parca gratuit în municipiul Constanța, potrivit noului regulament.

Vor avea însă nevoie de o vinietă, care se poate obține online.

Demersurile pentru eliberarea vinietei de parcare gratuită se pot face online. Formularul de cerere poate fi descărcat de pe site-ul e-guvernare. Click AICI.

Trebuie să completați o cerere, să depuneți copie după cartea de identitate a șoferului, după certificatul de înmatriculare al firmei, dacă e cazul, și după certificatul de înmatriculare al mașinii.

Cererea completată poate fi trimisă și pe adresa de mail: parcari@primaria-constanta.ro, împreună cu celelalte documente.

Termenul de soluționare este de 30 de zile calendaristice.

COMPLETARE

Am urmat toți pașii necesari, dar aplicația nu funcționează. Deși actele sunt încărcare corect, apare un mesaj de eroare. Am trimis totuși datele pe email, am primit confirmare. Vinieta a fost emisă în termenul legal.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Cum poți să obții vinietă pentru parcare gratuită în Constanța

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A ucis o profesoară și i-a furat 500 de lei. Ce pedeapsă a primit

mie nov. 23 , 2022
Un bărbat care a ucis în 2021 o profesoară, la Cernavodă, a fost condamnat de Tribunalul Constanţa la 27 de ani şi patru luni de închisoare. Decizia instanţei nu este însă definitivă. Tribunalul Constanţa a decis, miercuri, condamnarea lui Romică Cosmin Hărăbor la 25 de ani de închisoare pentru omor […]

V-ar putea interesa și: