Cum putem economisi spațiu în pubela neagră?

Putem economi spațiu în pubela neagră prin gestionarea corectă a deșeurilor pe care le generăm în gospodăria noastră, spun cei de la Polaris, operatorul de salubritate din municipiul Constanța.

Depozitează în publela neagră numai deșeuri reziduale, deșeuri care nu se pot recicla. În acest mod economisești spațiu în pubelă.

În pubela neagră se depun: resturi alimentare, veselă de unică folosință foarte murdară, cioburi de ceramică și porțelan, grăsimi, scutece, șervețele folosite, excrementele animalelor de casă, mucuri de țigară, ambalaje foarte murdare etc.

Nu depue în pubela neagră deșeuri reciclabile din plastic, metal, hârtie, sticlă, baterii, anvelope uzate, ambalaje contamiante cu substanțe periculoase, deșeuri rezultate din construcții.

Abandonarea deșeurilor lângă pubele sau pe spațiile publice poate fi evitată dacă fiecare deșeu este depozitat în recipientul aferent.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Președintele Ucrainei: „Am nevoie de muniție, nu de o plimbare”

Sat Feb 26 , 2022
SUA i-au propus președintelui Ucrainei să-l extragă din Kiev, pentru a nu fi ucis și pentru a putea conduce țara din exil. „Am nevoie de muniție, nu de o plimbare.”, a răspuns acesta. Într-un nou videoclip postat pe Twitter sâmbătă dimineață, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a negat orice informație conform […]
zelenski