Cum putem economisi spațiu în pubela neagră?

Putem economi spațiu în pubela neagră prin gestionarea corectă a deșeurilor pe care le generăm în gospodăria noastră, spun cei de la Polaris, operatorul de salubritate din municipiul Constanța.

Depozitează în publela neagră numai deșeuri reziduale, deșeuri care nu se pot recicla. În acest mod economisești spațiu în pubelă.

În pubela neagră se depun: resturi alimentare, veselă de unică folosință foarte murdară, cioburi de ceramică și porțelan, grăsimi, scutece, șervețele folosite, excrementele animalelor de casă, mucuri de țigară, ambalaje foarte murdare etc.

Nu depue în pubela neagră deșeuri reciclabile din plastic, metal, hârtie, sticlă, baterii, anvelope uzate, ambalaje contamiante cu substanțe periculoase, deșeuri rezultate din construcții.

Abandonarea deșeurilor lângă pubele sau pe spațiile publice poate fi evitată dacă fiecare deșeu este depozitat în recipientul aferent.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Președintele Ucrainei: „Am nevoie de muniție, nu de o plimbare”

sâm feb. 26 , 2022
SUA i-au propus președintelui Ucrainei să-l extragă din Kiev, pentru a nu fi ucis și pentru a putea conduce țara din exil. „Am nevoie de muniție, nu de o plimbare.”, a răspuns acesta. Într-un nou videoclip postat pe Twitter sâmbătă dimineață, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a negat orice informație conform […]
zelenski

V-ar putea interesa și: