Cum puteți ajuta familiile din blocul care a luat foc. Polaris și RAJA continuă lucrările

Foarte mulți oameni, atât din Constanța, cât și din țară sau de peste hotare, și-au manifestat dorința de a-i ajuta pe cei care, în pragul sărbătorilor de iarnă, au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Contul bancar în care se pot face donații este activ din această dimineață.

„13 familii s-au mutat deja în apartamentele din Mamaia puse gratuit la dispoziția lor. Asistenții sociali din cadrul D.G.A.S Constanța țin legătura în permanență cu locatarii afectați de incendiu. Dacă mai există solicitări în acest sens, nu trebuie decât să comunice acest lucru.”, a anunțat Primăria Constanța.

Între timp, la locul imobilului ars, echipele de curățenie ale Polaris continuă igienizarea iar cei de la RAJA acționează pentru refacerea instalației de apă și canalizare.

Pentru că siguranța bunurilor rămase în urma incendiului este foarte importantă,  echipajele Direcției Generale Poliția Locală sunt pe teren pentru a securiza zona, 24 de ore din 24.

Datele contului bancar sunt următoarele:

Nr. cont: RO77BTRLRONCRT0525818102 RON

Titular: Asociația de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu Nr.6

Contul este deschis la Banca Transilvania

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se distribuie tichete valorice și pentru persoanele vaccinate în noiembrie

Mon Dec 20 , 2021
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 (două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson) în perioada 03.09.2021- 30.11.2021 exclusiv de către echipele de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța, sunt așteptate […]
pavilion expozitional constanta