Cum puteți cumpăra bilete online la Delfinariu

copii dizabilitati delfinariu (2)

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă oferă posibilitatea să cumpărați online bilete de intrare.

Procedura este simplă. Tot ce trebuie să faceți este să dați click AICI.

Este link-ul care vă trimite pe pagina de internet a delfinariului unde puteți face achiziția. Puteți selecta ziua și data spectacolului. De asemenea, aveți opțiunea să intrați gratuit la Planetariu. Dacă nu vreți să vă faceți un cont pe site, vă puteți autentifica folosind Facebook. Simplu și eficient.

„Sistemul de rezervare online funcționează foarte bine. A fost investiție foarte bună. Nu a presupus costuri din partea noastră. Domnul președinte al Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, mi-a cerut că găsesc un sistem mai modern de ticketing și am venit cu această variantă, care nu a presupus costuri din partea noastră. Firma de ticketing a adus tot ce înseamnă dotări, de la program la echipamente de scanare.”

Adrian Bîlbă, managerul CMSN.

Pentru biletele achiziționate online se percepe un comision de maxim 10% (+ TVA) din prețul biletului, dar nu mai puțin de 1 leu (+TVA) pentru fiecare bilet achiziționat.

Conform legii nr. 448 din 6 decembrie 2006, persoanele cu dizabilități au intrarea gratuită in functie de gradul de dizabilitate precum și un însoțitor.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția Locală Constanța, 210 amenzi în data de 26 februarie

mie feb. 27 , 2019
Polițiștii locali din Constanța au aplicat, în data de 26 februarie, 210 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 53.575 lei. În ultimele 24 de ore au fost constatate: 60 sancțiuni pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 34 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea […]

V-ar putea interesa și: