Cum puteți scăpa de deșeurile rezultate din construcții și demolări

Deșeurile rezultate din construcții și demolări, reamenajări interioare/ exterioare, reparații, demolări ale clădirilor, provenite de la persoane fizice, agenți economici sau instituții publice, pot fi preluate de Polaris, contra cost.

Sunteți așteptați la sediul Polaris, din strada Ștefan cel Mare – departament Comercial pentru a plasa o comandă și a încheia un contract.

Aceste deșeuri NU sunt transportate cu autogunoiera deoarece sunt voluminoase și pot strica sistemul hidraulic al acesteia. Deșeurile sunt transportate cu o autospecială cu benă și depozitate în spațiul special amenajat din incinta Portului Constanța, zona Poarta 9.

Este STRICT INTERZISĂ depozitarea deșeurilor rezultate din construcții și demolări în containerele destinate deșeurilor municipale sau pe domeniul public. Persoanele care abandonează deșeurile pe spațiul public sunt sancționate contravențional.

𝗦𝗘𝗥𝗩𝗜𝗖𝗜𝗨𝗟 𝗖𝗢𝗠𝗘𝗥𝗖𝗜𝗔𝗟- biroul Contractari.

Program relatii cu clientii si casierie:

Luni – Vineri: 08:00 – 16:30

Str. Stefan cel Mare, nr. 128 – zona Icil, langa BRD, vizavi de Kaufland, Constanta.

Tel : 0241 545 596

Email: comercial@polaris.ro


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Cum puteți scăpa de deșeurile rezultate din construcții și demolări

  1. @ Cristian Hagi: ai perfecta dreptate in articolul tau, dar iti recomand sa suni la numarul de telefon din articol sa vezi daca iti raspunde cineva…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fetița unei angajate a ISU Constanța a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală. Familia nu are bani pentru tratament

vin dec. 3 , 2021
Un salvator are nevoie de ajutorul nostru! Copiii sunt rațiunea de a fi a oricărei familii. Părinții iubitori își dedică viața pentru creșterea, dezvoltarea și împlinirea umană a copiilor lor, bucurându-se pentru realizările acestora și întristandu-se pentru suferințele lor. Din nefericire, există situații când dragostea și eforturile părintești nu sunt […]

V-ar putea interesa și: