Cum puteți scăpa de deșeurile rezultate din construcții și demolări

Deșeurile rezultate din construcții și demolări, reamenajări interioare/ exterioare, reparații, demolări ale clădirilor, provenite de la persoane fizice, agenți economici sau instituții publice, pot fi preluate de Polaris, contra cost.

Sunteți așteptați la sediul Polaris, din strada Ștefan cel Mare – departament Comercial pentru a plasa o comandă și a încheia un contract.

Aceste deșeuri NU sunt transportate cu autogunoiera deoarece sunt voluminoase și pot strica sistemul hidraulic al acesteia. Deșeurile sunt transportate cu o autospecială cu benă și depozitate în spațiul special amenajat din incinta Portului Constanța, zona Poarta 9.

Este STRICT INTERZISĂ depozitarea deșeurilor rezultate din construcții și demolări în containerele destinate deșeurilor municipale sau pe domeniul public. Persoanele care abandonează deșeurile pe spațiul public sunt sancționate contravențional.

𝗦𝗘𝗥𝗩𝗜𝗖𝗜𝗨𝗟 𝗖𝗢𝗠𝗘𝗥𝗖𝗜𝗔𝗟- biroul Contractari.

Program relatii cu clientii si casierie:

Luni – Vineri: 08:00 – 16:30

Str. Stefan cel Mare, nr. 128 – zona Icil, langa BRD, vizavi de Kaufland, Constanta.

Tel : 0241 545 596

Email: comercial@polaris.ro

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • @ Cristian Hagi: ai perfecta dreptate in articolul tau, dar iti recomand sa suni la numarul de telefon din articol sa vezi daca iti raspunde cineva…

Leave a Reply

Your email address will not be published.