Cum puteți sesiza Primăriei Constanța neregulile din oraș

Primăria Constanța vă oferă o platformă online pentru depunerea de sesizări necesare interacțiunii cu administrația locală.

Puteți să accesați https://sesizari.primaria-constanta.ro/, să vă creați un cont de utilizator și să puteți depune sesizări pe diverse domenii/categorii. Puteți atașa poze sau puteți specifica locația pe harta digitală.

După ce ați trimis sesizarea, veți primi un număr de ordine/așteptare de pe platformă pentru solicitarea dumneavoastră, care va fi analizata de un funcționar, iar după validarea acesteia veți primi numărul oficial de inregistrare al sesizarii în cadrul instituției; din acest moment, veți putea urmări oricând prin platforma de sesizari online stadiul soluționării sesizării dvs. Veți fi notificați printr-un email la rezolvarea acesteia și veți putea descărca răspunsul formulat de inspectorii din cadrul instituției.

Aplicația de mobil prin care se puteau trimite sesizări a fost dezactivată.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Cum puteți sesiza Primăriei Constanța neregulile din oraș

  1. Buna ziua sunt un cetățean care locuiește pe stada cuza voda nr 84 din constanta linga sediul SRI și am o întrebare Ce se intimpla cu strada cuza voda de nu se mai termina lucrările și sa se asfalteze ca ne am saturat de mizeria și în special praful care îl înghițim in fiecare zi de 7 luni de zile De 4 luni nu a mai lucrat nimeni pe strada și noi stam și suferim Va rog faceți ceva pentru cetățenii acestei stări care va votat și nu va mai bateți joc de noi va multumesc astept un raspuns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Tânăr de 25 de ani, prins în timp ce vindea cannabis

Thu May 27 , 2021
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 25 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc. Ieri, 26 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog au surprins, în […]
catuse