Cum reușesc administratorii asociațiilor de proprietari să ofere servicii mai bune și sigure prin retehnologizare?

Situațiile diverse întâmpinate la nivelul asociațiilor de proprietari au condus la preconcepția oamenilor că sumele de plată datorate sunt de multe ori nejustificate, iar locatarii consideră că administratorii nu acordă suficientă atenție nevoilor și problemelor lor. În general, interacțiunile cu administratorii blocului sunt percepute ca fiind greoaie și se ridică de multe ori problema lipsei de transparență în ceea ce privește informațiile și cheltuielile aferente apartamentelor.

Pentru a găsi o soluție de a recăpăta încrederea oamenilor și a preîntâmpina viitoare astfel de probleme, firma de administrare imobile Itek Pro Services SRL a ales digitalizarea prin intermediul unei platforme care ajută locatarii să țină evidența cheltuielilor printr-un proces eficient și de încredere.

 „În primul rând am căutat o platformă software prin intermediul căreia să putem oferi asociațiilor de proprietari transparență. Cea mai bună soluție pe care am găsit-o a fost aplicația Homefile prin intermediul căreia locatarii pot accesa informațiile online, simplu și rapid, de pe laptop sau chiar de pe telefonul mobil.

Un aspect foarte important pentru noi este siguranța pe care o oferim asociațiilor. Prin platforma pe care o folosim ne asigurăm că avem toate gestiunile contabile ale asociațiilor la zi. Mai mult decât atât, le punem la dispoziție în timp real toate aceste informații, astfel încât registrele contabile pot fi verificate oricând. Disponibilitatea documentelor, eficiența proceselor și siguranța acestora sunt caracteristici ce se datorează folosirii unui software online, tip cloud, de ultimă generație. Programele mai vechi nu permit control în timp real și nici nu pot asigura protecția datelor.

Știm că proprietarii au tot mai puțin timp la dispoziție și înțelegem că nu vor să îl petreacă așteptând să plătească doar atunci când administratorul vine în asociație. Astfel, venim cu posibilitatea de a plăti oricând, cu cardul, printr-un proces extrem de simplu, direct din aplicația Homefile. Totodată, am sesizat că în continuare există interes pentru plățile cash, așa că această platformă ne-a ajutat să oferim locatarilor posibilitatea de a plăti direct la punctele operatorilor de plăți PayPoint și Un-doi din toată țara.

Homefile ne-a facilitat astfel oportunitatea de a deveni foarte flexibili atât în raport cu asociațiile, cât și cu locatarii. Toate aceste lucruri ne-au ajutat ca după implementarea soluției Homefile să creștem numărul de apartamente pe care îl avem în administrare.” – susține Radu Anghel, Administrator în cadrul companiei Itek Pro Services SRL.

Mai multe informații despre firma de administrare puteți obține de la Radu la numărul de telefon 0768.661.330 sau pe adresa web administrare-imobile-constanta.ro.

Homefile este o aplicație românească de gestionare a asociațiilor de proprietari, devenită populară în scurt timp în rândul administratorilor, fiind folosită în prezent de peste 140.000 de apartamente și 4.000 de asociații, în peste 30 de orașe din țară. Află mai multe detalii despre aplicație și cum o poți testa gratuit de la un consultant Homefile la numărul de telefon 0722.657.332 sau completând formularul de contact pe homefile.ro/contact.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Universitatea Ovidius din Constanța își prezintă oferta educațională la Zilele Porților Deschise

lun mart. 13 , 2023
Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 20 martie – 20 mai 2023, Zilele Porților Deschise, o campanie de promovare a ofertei educaționale, la care sunt așteptați să participe liceeni din județele Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Buzău, Galați, Brăila, Vrancea. „Campania din acest an va debuta cu ocazia sărbătoririi […]
Universitatea Ovidius vrea să construiască un spital de 84,2 milioane euro

V-ar putea interesa și: