Cum s-a întâmplat tragedia din Costinești, în urma căreia un copil și-a pierdut viața

ISU-Costinesti-copil

Astăzi, în jurul orei 17.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că doi minori ar fi răniți după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre 2 minori, unul de 8 ani, iar celălalt de 11 ani.

Din primele informații, cei doi băieți s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuințelor, unde erau depozitate mai multe țevi, iar la un moment dat acestea s-au mișcat, minorul de 8 ani fiind prins între ele.

„În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

„Al doilea copil este conștient, are traumatism abdominal, a fost transportat la spital.”, a precizat dr. Claudia Tatarici, reprezentant al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un primar independent a rezolvat problema canalizării (și epurării) în Șelimbăr, Sibiu. Un primar PSD din Lazu, Constanța, nu poate, de 12 ani

Sun Mar 14 , 2021
Șelimbăr este o comună din Transilvania, aflată la mică distanță de Sibiu. O comună care s-a dezvoltat frumos în ultimii ani. De fapt, realizările de acolo sunt, în opinia noastră, umilitoare pentru primarii care conduc de peste 10 ani, unii de peste 20, comune din județul Constanța. Comparându-le, putem să […]