Cum s-a produs accidentul în care au murit două persoane. Unul din șoferi depășea mai multe mașini

accident-ciocarlia-12-iunie-1

Astăzi, în jurul orei 17.45, s-a produs un accident rutier în urma căruia două persoane au murit.

Polițiștii constănțeni spun că „un bărbat de 47 de ani a condus un autoturism pe DN3, dinspre Constanța către Cobadin și, ajungând la km. 228, s-a angajat în depășirea mai multor autoturisme, moment în care un autoturism care circula din sens opus, condus de o femeie de 56 de ani, pentru a evita coliziunea cu acesta, a virat brusc la dreapta și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu primul autoturism, care revenise pe sensul său de mers.”

În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile către dreapta, iar primul autoturism a intrat în coliziune cu 2 copaci de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a celor doi conducători auto, precum și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul autoturism, un minor de 15 ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Economia Marii Britanii s-a contractat cu cel mai mare declin lunar din istorie

Sat Jun 13 , 2020
Economia Marii Britanii s-a contractat în aprilie cu 20,4% faţă de luna precedentă, cel mai mare declin lunar din istorie, care a depăşit scăderea anticipată de analişti, de 18,4%, potrivit datelor publicate vineri de Biroul Naţional de Statistică, transmite CNBC. Faţă de aprilie 2019, PIB-ul britanic a scăzut cu 24,5%, […]