Cum sărbătorește CMSN Ziua Dobrogei

cmsn

Cu ocazia aniversării „Zilei Dobrogei”, celebrată în fiecare an la data de 14 noiembrie, marcând momentul în care, în anul 1878, Dobrogea a revenit la teritoriul național, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța organizează două evenimente:

ACVARIU

• „Ziua Dobrogei”- expoziție foto realizată de elevi din diferite unități școlare

MICROREZERVAȚIE ȘI PĂSĂRI EXOTICE

• „Ziua Dobrogei”- Echitație de agrement – prezentare cai

Accesul publicului vizitator pentru data de 14 noiembrie 2022 se va face gratuit în limita locurilor disponibile pentru toate secțiile instituției.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Întreruperi de curent în perioada 8 - 11 noiembrie. Cine este afectat

lun nov. 7 , 2022
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Cu toate acestea, compania a anunțat că următoarele întreruperi se vor realiza pentru a […]

V-ar putea interesa și: