Cum se distrează turiștii din Eforie Nord

Un instructor profesionist de dans i-a pus în mișcare pe turiștii din Eforie Nord. Au repetat mișcările la unison și au și respectat regulile de distanțare fizică.

Cel care le-a ghidat însă paşii este Iuri Brais, campion mondial, singurul moldovean care a făcut parte din lotul sovietic la dansuri sportive. De zece ani e la Constanța şi a deschis o şcoală de dansuri. În timpul liber dă lecţii gratuite turiştilor aflaţi pe plajă, în vacanţă, potrivit Dobrogea TV.

Pe tot parcursul şedinţei de Zumba, turiştii au respectat regulile şi au păstrat distanţa fizică. Eforie Nord a fost şi anul acesta destinaţia preferată a turiştilor familişti. Gradul de ocupare a fost de 90% mai tot timpul iar plajele au fost sufocate de turişti. Puţini au fost cei care au mai ţinut cont de regulile de distanţare fizică şi mai mulţi agenţi economici din staţiune inclusiv operatori de plajă au fost sancţionaţi pe parcursul sezonului estival.

Eforie Nord este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoral. Ca în fiecare an, este luată cu asalt de turiștii.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Autospeciale noi la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Sun Sep 13 , 2020
Patru autoturisme noi Dacia Logan au intrat în dotarea structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Mihail Kogălniceanu” Constanța, în scopul creșterii gradului de siguranță a cetățenilor.    Aceste autospeciale fac parte dintr-un lot contractat la nivel central, în baza programului de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de Ministerului […]
jandarmi-masini-noi