Cum se negociază posturile în PSD: „O discutăm și cu barosanu’” AUDIO

Dede Perodin. Foto: Constanța 100%

O discuție incendiară a fost surprinsă, joi, după ședința de Consiliu Municipal Constanța, din care putem observa cum se împart posturile în PSD Constanța.

Ședința se terminase, dar transmisiune live a continuat. La discuția care se aude participă doi consilier, Cristian Tincu și Dede Perodin. Inițiatorul pare Dede Perodin. Vorbeau despre consiliul de administrație al noului Club Sportiv Municipal.

„Nicio problemă, Cristi, pentru tine cedez eu.”, spune aceasta, iar apoi râde din plin.

„Asta o discutăm și cu barosanul.”, mai spune le, apoi se întreabă dacă ei au voie să fie în Consiliul de Administrație.

„Cred că da”, spune Cristian Tincu.

Dede Perodin continuă cu o înjurătură și cu o îndoială.

„Nu știu dacă ne bagă și pe noi în cărți.”

Nu știm exact cine este poreclit „Barosanul” în PSD Constanța.

Înregistrarea o puteți asculta mai jos.

Reamintim că fiul lui Dede Perodin a fost numit de PSD în Consiliul de Administrație al celei mai profitabile firme din Constanța, Administrația Porturilor Maritime. Detalii AICI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a făcut lumină în cazul carierei de la Sibioara. Emisiune-document la Tomis TV

joi mai 19 , 2022
În 2005, două bătrâne depuneau o cerere de retrocedare, la Comisia Locală Lumina, pentru un teren de 20 de hectare. Un teren valoros, pentru că pe o parte din el funcționa (și funcționează și acum) o carieră care are una din cele mai calitative pietre din România. Retrocedarea a avut […]

V-ar putea interesa și: