Cum se poate ajunge din Constanța în București cu mașina

Autostrada Soarelui este închisă, parțial, din cauza poleiului, până la Fetești.

Rutele alternative pentru conducătorii auto care se deplasează de la Constanța la București sunt următoarele, potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri.

1) Constanța – A2 Constanța – Cernavodă – Fetești – DN3A Fetești Lehliu – DN3 Lehliu București

2) Constanța – 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN2 Urziceni – București.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polei între Ostrov și Băneasa

Dum mart. 18 , 2018
Între localitățile Ostrov și Băneasa sunt zone cu polei, a anunțat Poliția Rutieră. Se acționează cu utilaje specializate care împrăștie material antiderapant. Drumul este practicabil, dar se circulă în condiții de iarnă. Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv […]
Ostrov Baneasa

V-ar putea interesa și: