Cum se pregătesc elevii de la Liceul Nicolae Bălcescu din Medgidia pentru Bacalaureat

elevi medgidia bacalaureat

Elevii claselor a XII-a ai Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia se pregătesc intens pentru examenul de Bacalaureat.

Un număr de 110 elevi sunt incluși anul acesta în grupul țintă al proiectului ROSE ”Bacalaureat, treaptă spre succes!”, proiect privind învățământul secundar ROSE, Schema de Granturi pentru Licee.

„Până în acest moment, în cadrul proiectului s-au desfășurat activități pedagogice și de sprijin: 120 ore de limba romana, 60 ore de matematica, 60 ore de istorie, 40 ore de biologie, 60 ore de stiinte sociale, 20 ore de geografie, 20 ore de fizica, 20 ore de informatica, 56 ore de activitati de dezvoltare personală – activități de cunoaștere de sine si de management personal, activitati de implementare a metodelor activ-participative si de eLearning: au fost publicate și încărcate cursuri on-line pe platforma Moodle.”, a decarat directorul liceului, Furtună Marius Ştefăniţă.

De asemenea, au fost realizate achiziții: Pachet Basic P ST 83″, Sistem video-conferință EVC 130, Boxe AMP-32-20W, Boxe SP-800P, toate aceste materiale fiind folosite în cadrul activităților de învățare.

Săptămâna viitoare va avea loc simularea Examenului de Bacalaureat de săptămâna viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.