Cum se schimbă CCINA Constanța sub conducerea Ruxandrei Serescu: de la cină de afaceri cu toți operatorii portuari la târguri inedite

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța are, din 1 martie 2022, un nou director general, Ruxandra Serescu.

Aceasta a fost invitata emisiunii „Punctul pe i”, la Tomis TV, în care a vorbit despre situația în care a preluat instituția, care au fost principalele activități din acest an, cum ajută CCINA mediul de afaceri, dar și despre ce urmează.

Principala provocare a fost să deruleze aceleași activități – chiar și mai multe – cu jumătate din numărul angajaților de acum câțiva ani, dar și să aducă instituție pe profit, după ce în 2021 a înregistrat pentru prima dată pierderi (aproape 370.000 de lei).

„A fost primul an cu un exercițiu financiar negativ în istoria CCINA.”, a precizat Ruxandra Serescu.

Aceasta a reușit, împreună cu echipa, să ducă mai departe evenimentele de tradiție, ca de exemplu TINIMTEX și Topul Firmelor, dar și să organizeze unele noi, precum Vin la operă sau Smart Energy Expo, dedicat noilor tehnologii din domeniul energiei.

„Un alt format nou a fost Constanța Maritime Business Dinner. Am reușit pentru prima dată să reunesc tot ce înseamnă operatori portuari. Am fost și eu surprinsă că au avut deschidere, contrar a ceea ce se spune, că există atâtea orgolii și poate oarecum niște mici neînțelegeri între ei. Am fost personal în port la toți operatorii, le-am prezentat oferta mea de eveniment și au fost încântați. Au spus „Ne cunoaștem toți între noi, dar nu ne-am adunat niciodată la un loc”. A fost o seară chiar foarte, foarte plăcută. Toată lumea a relaționat. Oamenii își doresc să se întâlnească, să vorbească.”, a declarat Ruxandra Serescu.

Au fost peste 100 de participanți, toți din conducerea companiilor.

Anul viitor va aduce noutăți, cum ar fi un târg de iahturi și o nouă ediție a Smart Energy Expo, dar de data aceasta, cel mai probabil, cu participare internațională. Mai sunt și alte surprize, care vor fi dezvăluite pe parcurs.

O parte din emisiune a fost dedicată serviciului de arbitraj oferit de CCINA, o modalitate rapidă și eficientă la care pot apela firmele care sunt într-un litigiu comercial, un domeniu în care Ruxandra Serescu este expert.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O zonă din Constanța a rămas fără apă caldă și căldură de șapte ori în mai puțin de o lună

vin dec. 9 , 2022
O zonă din Constanța rămâne și astăzi fără apă caldă și căldură. Este pentru a șaptea oară în mai puțin de o lună când se întâmplă acest lucru. Termoficare SRL spune că măsura a fost luată în vedere demarării lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se […]

V-ar putea interesa și: