Cum se va face accesul riveranilor în zona peninsulară în timpul Neversea

Constănțenii care locuiesc sau își desfășoară activitatea în zona festivalului NEVERSEA nu sunt afectați de restricțiile de circulație. 

Pentru a trece de filtrele instituite de autorități, riveranii trebuie să prezinte fie un act de identitate, un contract de comodat sau unul de închiriere care să ateste domiciliul în zona peninsulară. Cei care nu pot face dovada domiciliului în perimetrul închis de autorități sunt rugați să se prezinte la punctul de acreditări marcat pe plaja Neversea pentru a ridica permisul de acces. 

Programul pentru acreditări pe plaja Neversea este: 

  • Miercuri – sâmbătă (6-9 iulie): 8:00 – 03:00 
  • Duminică (10 iulie): 8:00 – 22:00 

Reamintim că, pentru desfășurarea în condiții de fluență și siguranță a traficului rutier, Poliția Rutieră va institui restricții de circulație auto în următoarele intersecții, în perioada 07 – 10 iulie 2022, după cum urmează:  

1. prelungirea strada Traian cu Valea Portului; 

2. Poarta 1 – Port (zona „sens giratoriu”); 

3. strada Termele Romane cu b-dul. Elisabeta (zona Poarta 1 Port);  

4. strada Traian cu bulevardul Tomis; 

5. strada Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga; 

6. strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân ; 

7. strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan ; 

8. strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal ; 

9. strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor ; 

10. strada Bucovina cu strada Eroilor ; 

Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă pe perioada 05 – 10 iulie 2022. 

De asemenea, în perioada 07 – 10 iulie 2022, accesul pe plajă va fi restricționat prin intermediul barierelor de acces amplasate la intersecția străzii Salonic cu strada Yokohama și a străzii Belvedere, precum și la capătul străzii Marinei. 

Totodată, este interzis accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor CT BUS autorizate să efectueze transport public.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezbatere publică: se construiește un parc de eoliene în Medgidia

mie iul. 6 , 2022
Primăria Municipiului Medgidia organizează joi, 14 iulie 2022, de la ora 10.00, în sala de ședințe a instituției, dezbaterea publică cu privire la proiectul: Elaborare Plan Urbanistic Zonal – pentru Construire parc eolian, amenajare drumuri de acces existente, drumuri noi în parc, traseu electric, stație de transformare și racordare la […]
eoliene

V-ar putea interesa și: