Cum și-a făcut CELCO reclamă, pe tema campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului, cu 5010 de lei

1
Sigla companiei CELCO ocupă cel mai mare spațiu pe vestele purtate de Cristina Schipor, director DSP Constanța, Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, Constantin Dina, șeful Corpului de Control din Ministerul Sănătății. Foto: Facebook
Sigla companiei CELCO ocupă cel mai mare spațiu pe vestele purtate de Cristina Schipor, director DSP Constanța, Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, Constantin Dina, consilier personal al președintelui Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Foto: Facebook

Toți au purtat veste inscripționate. Inclusiv un secretat de stat în Ministerul Sănătății. Veste galbene, culoarea care iese cel mai bine în evidență. Pe ele stătea la loc de cinste sigla unui grup de firme foarte puternic din Constanța, care se ocupă de construcții, dar și de imobiliare. Construiește blocul dintre case din zona Trocadero. Blocurile, de fapt, pentru că sunt două.

S-a întâmplat la evenimentul „Împreună învingem pandemia”, organizat acum câteva zile în Constanța. Au participat, cum spuneam, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, directorul DSP Constanța, Cristina Schipor, și mulți alții. A fost promovat și pe pagina de Facebook „Ro Vaccinare”, pagină oficială în subordine Guvernului României, care are peste 112.000 de urmăritori.

Am întrebat responsabilii DSP cum s-a ajuns la o colaborare cu această firmă, mai exact de la cine a pornit ideea. Nu am primit răspuns. Am solicitat apoi, în baza Legii 544, o copie după contractul de sponsorizare, care ne-a fost pusă la dispoziție.

Contractul de sponsorizare a fost încheiat pe 7 mai, cu două zile înainte de eveniment. Obiectul contractului a fost „punerea la dispoziție a materialelor necesare susținerii activității medicale în campania de vaccinare împotriva virusului Covid-19”. Este vorba însă despre materiale de promovare, nu medicale. Mai exact:

  • 100 de veste de semnalizare L + XL „Împreună învingem pandemia”
  • 5.000 de fluturași A5 de informare „Împreună învingem pandemia”
  • 31 de bucăți de steaguri afișare „Împreună învingem pandemia”.

Valoarea totală a produselor se ridică, potrivit contractului, la 5010 lei fără TVA. Jumătate din bani au fost cheltuiți pentru personalizarea vestelor (2.500 de lei). Vestele au costat 800 de lei, steagurile – 310 lei, fluturașii – 1400 lei.

CELCO a sponsorizat și partide politice. Anul trecut a oferit 200.000 de lei USR.

Potrivit Confidas.ro, CELCO SA a avut în anul trecut o cifră de afaceri de 168.228.127 lei și un profit net de 48.435.106 lei.

Acționari sunt Dușu Ion – 41,47%, Dușu Niculae – 41,74%, Complex Condor SA – 13,44% și acționari persoane fizice – 3,07%.

Vă recomandăm și:

Stelian Ion: „Chițăim după 200.000 de lei, ne milogim de unii și alții să obținem suma asta”. Este fix suma donată de Celco partidului


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Cum și-a făcut CELCO reclamă, pe tema campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului, cu 5010 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cerealele elvețiene și dezvoltatorii imobiliari români

joi mai 13 , 2021
Nestlé este o companie multinațională fondată în Elveția, cu sediul în Elveția. De o bucată de vreme, unul dintre produsele lor, pe care îl cumpăram pentru micul dejun, a dispărut din magazinele din România. Pentru că mă întrebau copiii de ce nu se mai găsesc, am întrebat, la rândul meu, […]

V-ar putea interesa și: