Cum stau partidele din Constanța în sondajul liberalilor

sondaj2

Partidele comandă din când în când sondaje de opinie pentru a afla cum stau și a-și calibra acțiunile viitoare. Ele sunt folosite intern și de cele mai multe ori nu apar în presă.

Cum ne aflăm într-o perioadă cel puțin interesantă politic și cum știm că vechiul PNL din Constanța a comandat un astfel de sondaj, am încercat să aflu care sunt rezultatele.

Cifrele obținute de candidați sunt secrete. Bănuiala mea este că liberalii nu stau foarte bine. Neoficial, se spune că sunt rezultate ”încurajatoare”, ceea ce, în limbaj politic, înseamnă că sunt relativ mult sub primul loc, dar că speră că vor recupera diferența.

Ce mi s-a spus însă este că, la Constanța, PSD și PNL sunt la egalitate. Mai mult, celelalte partide nu ar întruni pragul de 5%, și când spun celelalte mă refer și la PMP, și la UNPR.

Vechiul PDL nu crede rezultatele. ”Probabil că PNL este la undeva la 30% și PSD la 38%”, spun strategii vechiului PSD.

La PMP și UNPR nu am sunat pentru că nu am vrut să aud cum au ei 20% fiecare.
Nu luați însă de bune cifrele de mai sus. Este posibil ca ele să nu fie cele reale.

Cert este însă că politica în Constanța începe să devină un joc în doi. De asemenea, dacă PSD și PNL sunt la egalitate, iar candidatul PNL nu pe locul al doilea, acesta are deja o mică problemă. Mai este însă un an și multe se pot schimba.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

REPORTAJ RL: Cum se simte Mamaia în epoca “post- Mazăre”

vin iul. 10 , 2015
Staţiunea-locomotivă a litoralului românesc, Mamaia, pare să înregistreze un recul în acest sezon, atât din punct de vedere al numărului de turişti, cât şi al evenimentelor organizate. Mulţi consideră că lipsa lui Mazăre are efecte negative, alţii dimpotrivă cred că lucrurile intră în normal. Nu puţini erau cei care spuneau […]

V-ar putea interesa și: