Cum va fi vremea în prima zi de Paște

Primăvara în Mamaia. Foto: Matca Vision Studio
Primăvara în Mamaia. Foto: Matca Vision Studio

Meteorologii anunță vreme în general frumoasă şi caldă pentru prima zi de Paşte, în toată ţara. Temperaturile vor fi mai ridicate decât media normală. În Munteania, Dobrogea, Oltenia și Moldova cerul va fi senin, iar temperaturile se vor menține peste 23 de grade Celsius.

Tradiția spune că vremea de Florii o prevestește pe cea de Paște. Astfel, dacă de Florii 2022 a plouat, aşa ar trebui să se întâmple şi de Paşte 2022. Însă, contrar tradiţiei, de Paşte vremea va fi deosebit de caldă. Meteorologii vin chiar cu veşti bune pentru prima zi de Paşte. 

„Vremea de Paşte va fi deosebit de caldă şi predominant frumoasă în cea mai mare parte a ţării, dar vor exista şi episoade de instabilitatea atmosferică în anumite zone”, potrivit meteorologului de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Oana Catrina, citată de Antena 3.

Potrivit meteorologilor, ziua de 24 aprilie 2022 anunță un cer mai mult senin și soare. Temperatura maximă ar putea urca, în ziua de Paște 2022, până la 23 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, cu o temperatură minimă de 10 grade.  

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un adolescent de 17 ani a murit după ce s-a urcat în mașina condusă de un bărbat beat și fără permis

Sat Apr 23 , 2022
Un adolescent în vârstă de 17 ani a murit după ce a fost proiectat în afara maşinii în care se afla în urma unui accident care s-a produs pe DJ 141A. Şoferul, în vârstă de 27 de ani, nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului. Ceilalţi […]