Cum va fi vremea până pe 1 aprilie

soare vreme cald cer dreamstimefree_6172676

Autoritatea Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă în intervalul 9 martie – 1 aprilie 2019. 

Perioada09.03.2019 – 11.03.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, abatere termică pozitivă ce va fi mai pronunțată în nord-estul și nord-vestul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice și la munte.

11.03.2019 – 18.03.2019

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile din vestul și sud-vestul teritoriului.

18.03.2019 – 25.03.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a teritoriului.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

25.03.2019 – 01.04.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în regiunile vestice și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în rest.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Traficul pe podul de la Butelii, restricționat din nou. Începe a doua parte a reabilitării

sâm mart. 9 , 2019
Traficul pe podul de la Butelii va fi restricționat din nou, de săptămâna viitoare, pentru că încep lucrările de reabilitare și pe al doilea tronson. „Cea de-a doua jumătate a pasajului, partea stângă pe sensul de mers dinspre bulevardul I.C. Brătianu spre bulevardul Aurel Vlaicu, va intra în reparații capitale […]
Pod butelii

V-ar putea interesa și: