Cum vrea Radu Mazăre să scape de închisoare

Radu Mazare

Radu Mazăre apelează la toate modalitățile legale pe care le are la dispoziție pentru a scăpa de închisoare.

Cel mai recent lucru pe care îl încearcă este o contestație la executare.

Mazăre a formulat o astfel de contestare la Curtea de Apel București (dosarul 6427/2/2019) Dacă i se va aproba, acesta va fi eliberat din penitenciar, unde se află de circa 6 luni, după ce a fost condamnat la nouă ani, iar procesul se va rejudeca.

Reamintim că judecata a durat deja circa un deceniu.

Articolul în baza căruia Mazăre cere redeschiderea acestui proces soluţionat definitiv de instanţa supremă prevede că o persoană care a fost judecată şi condamnată în lipsă poate cere la instanţă redeschiderea cazului.

Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazăre a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alte 36 de persoane, în legătură cu restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Până la ora redactării acestui articol, judecătorii nu s-au pronunțat în acest caz.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Președintele C.J.C., Horia Țuțuianu, a câștigat procesul cu A.N.I.

Mon Dec 2 , 2019
Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Țuțuianu, a câştigat procesul cu Agenția Națională de Integritate. ANI constatase că Horia Țuțuianu a fost în incompatibilitate, dar raportul a fost anulat de Curtea de Apel Constanța. „Am avut încredere în justiția română și nu am greșit. Am spus în repetate rânduri că sunt […]