Cum vrea Radu Mazăre să scape de închisoare

Radu Mazare

Radu Mazăre apelează la toate modalitățile legale pe care le are la dispoziție pentru a scăpa de închisoare.

Cel mai recent lucru pe care îl încearcă este o contestație la executare.

Mazăre a formulat o astfel de contestare la Curtea de Apel București (dosarul 6427/2/2019) Dacă i se va aproba, acesta va fi eliberat din penitenciar, unde se află de circa 6 luni, după ce a fost condamnat la nouă ani, iar procesul se va rejudeca.

Reamintim că judecata a durat deja circa un deceniu.

Articolul în baza căruia Mazăre cere redeschiderea acestui proces soluţionat definitiv de instanţa supremă prevede că o persoană care a fost judecată şi condamnată în lipsă poate cere la instanţă redeschiderea cazului.

Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazăre a fost trimis în judecată de procurorii DNA, alături de alte 36 de persoane, în legătură cu restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Până la ora redactării acestui articol, judecătorii nu s-au pronunțat în acest caz.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Președintele C.J.C., Horia Țuțuianu, a câștigat procesul cu A.N.I.

lun dec. 2 , 2019
Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Țuțuianu, a câştigat procesul cu Agenția Națională de Integritate. ANI constatase că Horia Țuțuianu a fost în incompatibilitate, dar raportul a fost anulat de Curtea de Apel Constanța. „Am avut încredere în justiția română și nu am greșit. Am spus în repetate rânduri că sunt […]

V-ar putea interesa și: