Cumpăna ar putea avea acces direct la Autostrada A4

Mircea Sorin Biban, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a ajuns astăzi în Cumpăna, unde, împreună cu reprezentanții primăriei, a discutat posibilitatea efectuării lucrărilor de acces în autostrada A4.

„Au fost luate in discutie trei variante. Doua de intrare – ieșire in autoatrada A4 si varianta ocolitoare a comunei pe drumul de pe marginea canalului, drum care va fi folosit indeosebi pentru utilajele de tonaj greu”, au precizat reprezentanții Primăriei Cumpăna.

Tot in cadrul acestei intruniri s-a discutat problema legata de gasirea unor solutii privind fluidizarea traficului rutier spre municipiul Constanta. Aici au fost luate in discutie doua variante.

Prima varianta este drumul cu acces din DN39E catre Lazu – Selgros, drum cunoscut in termeni populari, ca „drumul hotilor”. Al doilea drum este cel cu acces din DN39E catre prelungirea strazii Hatman Arbore.

Impreuna cu reprezentanti ai municipalitatii Constanta si cei ai comunei Agigea se vor identifica solutiile legale in vederea realizarii acestor drumuri de legatura, care vin in ajutorul locuitorilor comunei Cumpana, ai municipiului Constanta si comunei Agigea.

In urmatoarea perioada reprezentantii ministerului transporturilor vor identifica sursele de finantare si cadrul juridic necesare realizarii proiectelor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Șoferul de 21 de ani care a omorât un copil pe trecerea de pietoni, arestat preventiv

Thu Feb 22 , 2018
Șoferul de 21 de ani care a omorât un copil pe trecerea de pietoni a fost arestat preventiv pentru 15 zile. Reamintim că un copil de aproximativ doi ani a murit, iar tatăl şi bunica sa au fost grav răniţi în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri […]
accident