Cumpăna nu mai votează cu PSD. Înfrângere FĂRĂ PRECEDENT pentru Mariana Gâju

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna și președintele organizației de femei a PSD Constanța

Cumpăna nu mai votează cu PSD. Aceasta este concluzia celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Locuitorii comunei condusă de aproape 20 de ani de Mariana Gâju, PSD, care este și președintele organizației de femei a PSD Constanța, au votat în majoritate covârșitoare cu Klaus Iohannis. Rezultatele arată că 70,71% din cumpăneni l-au ales pe Iohannis. Pentru Viorica Dăncilă au votat, așadar, 29,29% din locuitori.

Rezultatele din Cumpăna sunt mult sub media pe țară obținută de PSD.

Scorul extrem de slab pentru PSD, în Cumpăna, vine după o campanie în care Viorica Dăncilă a fost lăudată, aproape adulată, de membrii PSD, în frunte cu Mariana Gâju. Iată ce spunea aceasta, pe 30 august 2019, când o numea „mamă a tuturor copiilor din România”.

„Când solidaritatea dintre femeie şi bărbat şi muncă reunite este cel mai mult fructificată în aceste momente de criză. Candidatura o are o femeie şi aceasta femeie este Primul-ministru al României şi este femeia care de-a lungul anilor a urmărit impunerea sau respectarea unor principii. Ne referim la respectul care să îl acorde femeilor nu doar în mediul urban, la protecţia copiilor. Eu cunosc omul Viorica Dăncilă. Nu doar citiţi. transmiteţi din suflet. Ce ati făcut la Bruxelles a adus PSD înapoi în familia Social Democraţiei. Această doamnă care are curaj să candideze la funcţia de preşedinte al României – asta trebuie să susţinem. Candidat astăzi, preşedinte mâine. Nu promovaţi pe altă cale pe cei care au încălcat legea omeniei”, spunea Mariana Gâju.

„Nu vă aduceam osanale, doamnă Viorica Dăncilă, nu îmi stă în caracter așa ceva. Nici acum nu vă aduc osanale, ci doar vă rog să aveți credință în Dumnezeu, în oameni adevărați și mergeți mai departe pe drumul pe care ați pornit. România merită să aibă un președinte un om între oameni, un om care să simtă ce trăiește fiecare…“, a mia spus Gâju.

Aceasta i-a oferit un tablou Vioricăi Dăncilă.

Articole similare:

Alegeri prezidențiale. Rezultate finale în județul Constanța

Aproape 950.000 de români au votat în diaspora

PSD și Cristian Cârjaliu, făcuți K.O. în Agigea

Iohannis câștigă detașat în Năvodari, Ovidiu, Eforie și Techirghiol, se chinuie în Medgidia

Hocus-pocus la Cumpăna: oamenii plăteau, banii dispăreau. Ce NEREGULI a descoperit Curtea de Conturi

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

2 comments

 • Lăcătuș Adriana

  Poate asa s-o mai calma si coțofana asta ipocrită!

 • rar poti vedea un specimen de ,,om ,, ca asta O slugoaica inascuta Oare nu se priveste si ea in oglinda ? ce impresie are despre propoia persoana ? cum o fi sa traiesti stind aplecata si pupind ghiuluri ! oare copiii ei chiar sint mindrii de ea ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.