Cupa 1 Decembrie la șah, câștigată de un veteran de 85 de ani

Vasile Constantin, în prim plan, stânga

Cupa 1 Decembrie la șah, cea mai mare competiţie de de profil a sfârşitului de an, a ajuns la ediția cu numărul 23.

Competiția, care s-a desfășurat timp de două zile în stațiunea Mamaia, a fost câștigată de un veteran de 85 de ani.

Veșnic tânărul Vasile Constantin, legitimat la Clubul Sportiv Sissa Constanța, s-a clasat pe locul 1, a primit cupa care se decernează câștigătorului, dar și premiul de rigoare.

La capătul opus al scării de vârstă, s-a făcut remarcat un copil de 5 ani, Ștefan Pădurariu, care a totalizat 4,5 puncte la categoria 8 ani.

Ștefan Pădurariu (în portocaliu)

Din brigada de arbitraj au făcut parte preşedintele Asociaţiei Judeţene de Şah Constanţa, prof. Claudiu Iordache, Octavian Moise (Juniorul Constanţa), Andrei Furcă (Mangalia).Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Cupa 1 Decembrie la șah, câștigată de un veteran de 85 de ani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Populismul poate distruge România. A apărut partidul care propune impozit zero pe salarii

lun dec. 2 , 2019
Populismul este mai grav decât corupția, îmi spunea un prieten deștept, în urmă cu ceva timp. Am ajuns să-i dau dreptate. Consecințele populismului pot fi – și s-au dovedit a fi, de-a lungul istoriei – devastatoare. Mi-am adus aminte de asta când am citit un comunicat de presă al unui […]
George

V-ar putea interesa și: