Cupa Mării Negre la ciclism desfășurată în Medgidia, un succes

Și ediția din acest an a Cupei Mării Negre la ciclism, desfășurată la Medgidia, a avut parte de momente frumoase și distractive pentru participanți. Au fost 100 de copii la linia de start, cu vârste cuprinse între 6-18 ani, care s-au bucurat, să trăiască la maximum, adrenalina pe două roți!

Copiii de la CS Medgidia au reușit să ia 3 medalii, la fete, la grupele de vârstă, 7-8 ani, 9-10 ani, iar la băieți la 6-7 ani.

Antrenorul Adrian Moldoveanu a fost încântat de competiție și în acest an.

„A fost foarte plăcut si distractiv pentru copii. A fost o cursă frumoasă, fără accidentări, copiii au mers foarte bine. O atmosferă plăcută, ca de obicei la Medgidia. Așteptăm mai mulți copii să vină. Dacă știu să meargă pe 2 roți, ne ocupăm noi de ei și îi facem campioni.”, a declarat acesta.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acoperișul Colegiului „Mircea cel Bătrân”, un pericol pentru elevi, profesori și trecători

sâm mai 6 , 2023
Florin Cocargeanu, viceprimar al municipiului Constanța din partea USR, îl acuză pe primarul Vergil Chițac, PNL, că fuge de responsabilitate și găsește scuze și pentru pierderea fondurilor europene destinate reabilitării Colegiului „Mircea cel Bătrân“. În 2018, fosta administrație vota și cheltuia banii necesari pentru DALI (Documentația de Avizare a Lucrărilor […]
colegiul-mircea cel batran constanta

V-ar putea interesa și: