Cuptorul cu plăcinte, care i-a îngrozit ieri pe inspectorii de la Protecția Consumatorilor, funcționează bine-mersi azi

1

cuptor placinte

Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță, care i-a îngrozit ieri pe inspectorii de la Protecția Consumatorilor, prin mizeria găsită și sutele de kilograme de produse depozitate insalubru, a fost redeschis astăzi.

După-amiază, clienții cumpărau diverse produse. La un moment dat, spun martorii, se făcuse și coadă.

Singură schimbare care se vede din exterior este că angajatele poartă bonete.

FOTO+VIDEO. Protecția Consumatorilor a găsit „condiții groaznice” la Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță

Patronul restaurantului a fugit, ieri, din local, și urma să fie amendat cu 30.000 de lei.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Cuptorul cu plăcinte, care i-a îngrozit ieri pe inspectorii de la Protecția Consumatorilor, funcționează bine-mersi azi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Motivul incredibil pentru care Cuptorul cu plăcinte funcționează și azi

sâm iun. 24 , 2017
Cuptorul cu plăcinte, unde au fost găsite sute de kilograme de alimente depozitate ca într-o cocină, funcționează și azi. Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, a explicat și de ce se întâmplă acest lucru. „Noi nu putem opri pe loc comercializarea. Este nevoie de un ordin semnat de […]

V-ar putea interesa și: