Cursele aeriene din Constanța spre Roma, Paris și Milano încep de pe 23 aprilie. Din iulie, patru zboruri pe săptămână spre Londra

blue air

Cursele aeriene din Constanța spre Roma, Paris și Milano încep de pe 23 aprilie 2017, au anunțat reprezentanții Aeroportului Mihail Kogălniceanu.

De asemenea, din luna mai se redeschide cursa spre Bruxelles (una pe săptămână), iar din iunie se deschid noi curse regulate către Iași, Oradea (o frecvență pe săptămână) și Timișoara, Cluj Napoca (două pe săptămână).

Din luna iulie, se va zbura de patru ori pe săptămână spre Londra. Cursa spre Istanbul se va menține la patru zboruri pe săptămână.

Programul zborurilor îl puteți afla aici: Orarul zborurilor de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Aeroportul a mai anunțat că în primele trei luni ale anului 2017 a înregistrat un număr de 15.503 pasageri și 769 mișcări aeronave.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

GSP va fora în Marea Neagră pentru Black Sea Oil&Gas. Lucrările vor începe în acest an

Tue Apr 11 , 2017
Black Sea Oil & Gas SRL (BSOG) împreună cu partenerii săi de concesiune anunță atribuirea unui contract de foraj pentru săparea a două sonde de explorare offshore, situate în perimetrul XV Midia din sectorul românesc al Mării Negre, furnizorului local de servicii de foraj marin GSP Offshore SRL (GSP), potrivit […]
platforma marina