Cursele dintre Aeroportul Kogălniceanu și Constanța, suspendate

direct aeroportCursele dintre Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu și municipiul Constanța au fost suspendate, la numai câteva zile după ce au fost inaugurate.

”Începând de astăzi, 28 aprilie 2017, se suspendă cu efect imediat cursele Direct Aeroport destinate transportului de pasagerilor care călătoresc la/de la aeroport, deoarece operatorul nu a prezentat licența de transport pe ruta aeroport – Constanța și retur”, a precizat directorul aeroportului, Bogdan Artagea.

Cursa costa 30 de lei și era binevenită, pentru că programul de transport era corelat cu sosirile/plecările avioanelor. Fără o astfel de cursă, pasagerii trebuie să se descurce fiecare cum poate pentru a ajunge la aeroport sau în Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

EXCLUSIV. Pensionarii vor scăpa de cozile de la RATC. Cine și cum va elibera abonamentele gratuite

Fri Apr 28 , 2017
Pensionarii care beneficiază de transport gratuit cu RATC-ul sunt nevoiți să stea la cozi pentru a intra în posesia abonamentelor. De multe ori, cozile sunt mari, iar unii dintre ei au destule probleme de sănătate pentru fi puși astfel de drumuri. În viitorul apropiat, cel mai probabil de luna viitoare, […]
ratc