Curtea de Apel a anulat două taxe impuse de primarul din Mangalia, liberalul Radu Cristian

cristian radu
Lovitură dură pentru primarul din Mangalia. Curtea de Apel a anulat două taxe impuse de liberalul Radu Cristian anul trecut.

Anunțul a fost făcut de consilierul ALDE Mangalia, Nicolae Moroianu.

„Demersul de a ataca in instanta taxele ilegale instituite pentru anul 2017 de catre primarul Radu Cristian si votate de catre consilierii PNL si UNPR, demers initiat de mine impreuna cu colegii mei de la ALDE, Leonard Tanase si Dragos Bociog, a fost incununat de succes.
Curtea de Apel Constanta a decis ieri, definitiv, anularea taxei de promovare si a taxei de autorizatie de functionare impuse ilegal pentru anul 2017. Primaria Mangalia este obligata astfel sa restituie aceste taxe tuturor celor carora le-au fost abuziv incasate!!!
Nu a fost o sarcina usoara, ne-am luptat cu avocati angajati de catre primarie, probabil pe sume fabuloase , asa cum ne-am obisnuit… Acest lucru ar fi putut fi evitat daca primarul si consilierii sai ar fi ales sa respecte legea, intrucat le-am adus la cunostinta ilegalitatea acestor taxe inca din sedinta in care au fost propuse si votate si ulterior printr-o plangere prealabila.
Cei care au platit aceste taxe in 2017 trebuie sa solicite rambursarea lor pentru ca, probabil, primaria va”uita” sa le ramburseze din proprie intiativa. Sunt bucuros ca am reusit inca o data sa imi fac datoria fata de dumneavoastra!”, a spus acesta.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.