Cutremurătoare poveste a lui Georgică, băiatul crescut în grajd, alături de porci

georgica

Poveste cutremurătoare în județul Constanța. Un copil din Dumbrăveni a crescut într-un grajd de porci, până în urmă cu câteva zile. Iată ce spune TV Neptun:

Frig, mizerie şi un miros greu de suportat. În aceste condiţii a crescut Georgică, băieţelul de doi ani care a fost adus la Spitalul Judeţean Constanţa bolnav, flămând şi îngheţat. Grajdul din localitatea Dumbrăveni i-a fost casă până în urmă cu câteva zile. Mama l-a părăsit, iar bunica şi străbunica lui sunt bolnave şi nu pot avea grijă de el. Şi-a făcut prieteni în spital şi i-a cucerit pe medici cu veselia lui.

Întreaga poveste o puteți citi și vedea AICI.

Nu mi-am putut opri un gând, când am citit știrea. Unde este comisia parlamentară care să ancheteze cazul? Unde este domnul senator de Dumbrăveni, Marian Vasiliev (fost PPDD, actual UNPR), care a plecat în Norvegia pentru cazul familiei Bodnariu? Unde este senatorul Nicolae Moga (PSD), senator în colegiu? Ce spune Radu Babuș (PSD), deputat în același colegiu? (Da, dacă nu vă vine să credeți, Radu Babuș este unul dintre parlamentarii constănțeni)

Veți spune că parlamentarii nu au atribuții directe în astfel de cazuri. Dar parcă atunci când copiii sunt crescuți aidoma porcilor și când ai cerut voturile acelor oameni ai o obligație morală de a încerca să ajuți.

Dacă Dumbrăveni s-ar fi aflat în Norvegia, sunt sigur că mulți parlamentari ar fi acceptat onoarea de a reprezenta statul român într-o vizită.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se oprește apa

Mon Feb 8 , 2016
Pentru realizarea unor lucrări de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă ce pleacă din punctul termic nr. 140, de pe Aleea Umbrei din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 09 februarie 2016, în intervalul 09,00 – 14,00. Vor fi afectați de […]

V-ar putea interesa și: