VIDEO Cuza Vodă, localitate în carantină, supravegheată cu elicopterul

Localitatea Cuza Vodă, aflată în carantină, este supravegheată cu elicopterul.

Mai jos puteți vedea imaginile filmate cu un elicopter al Inspectoratului General al Aviației, din cadrul M.A.I, care survolează zonele de interes și care sprijină dispozitivele, cu imagini de ansamblu.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/234433271226008

„Monitorizarea aeriană de la Cuza Vodă face parte dintr-o acțiune amplă, desfășurată la nivel național. În cazul localității Cuza Vodă, scopul este acela de a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse prin instituirea carantinei. Astfel de acțiuni vor avea loc periodic, până la ieșirea din starea de urgență”, au precizat reprezentanții Prefecturii Constanța.

Citește și:

Carantină în Cuza Vodă. Ce măsuri au fost impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Împreună, Constanța va răsări a ajutat cu alimente persoanele din Cuza Vodă aflate în carantină. Mihai Lupu: „Toți ar trebui să aibă ce să pună pe masă copiilor la finalul zilei”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Studenții cer clarificări cu privire la situația Universităților de Medicină și Farmacie din țară

Mon Apr 27 , 2020
Începând cu data de 09.03.2020, învățământul universitar din domeniul sănătății a fost sistat, nemaifiind permisă intrarea în spitale a studenților, cu excepția situațiilor de voluntariat în sprijinul medicilor și a combaterii răspândirii Covid-19. Astfel, Universitățile și Facultățile de Medicină și Farmacie din țară au demarat desfășurarea orelor de curs și a lucrărilor […]
medic

V-ar putea interesa și: