A găsit 20.000 de lei pe stradă și i-a predat poliției

salariu, cod fiscal

Dacă ați găsi 20.000 de lei pe stradă, i-ați preda poliției? O constănțeancă a făcut-o, iar acum va primi o diplomă din partea polițiștilor.

Astfel, pe 12 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 83 de ani, din Constanța, a sesizat Secția 1 Poliție despre faptul că, deplasându-se pe o stradă din municipiu, ar fi pierdut aproximativ 20.000 de lei.

Polițiștii constănțeni au efectuat cercetări specifice în zona indicată de persoana în vârstă, analizând mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere video, situate în apropierea zonei.

La data de 14 ianuarie a.c. o femeie, în vârstă de 53 de ani, din Constanța, s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție, unde a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bucovinei, din municipiul Constanța, a gasit pe trotuar două plicuri de hârtie, cu suma de 20.400 de lei.

Polițiștii, în urma audierii persoanelor în cauză și a confruntării cu imaginele video, au stabilit faptul că suma de bani aparține octogenarei.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, prin reprezentanții Poliției municipiului Constanța, urmează să-i înmâneze persoanei care a găsit suma de bani, o diplomă de excelență, pentru recunoașterea și aprecierea simțului civic de care aceasta a dat dovadă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Vulpile polare din Microrezervația din Constanța au primit nume: Khione și Boreas

Tue Jan 16 , 2018
Vulpile polare aduse în Microrezervația din Constanța au primit nume. „A venit și momentul să anunțăm ce nume am ales pentru cele două vulpi polare rezidente la Microrezervație Constanța. Numele ales de noi în urma tuturor comentariilor voastre este Khione (femela) și Boreas (masculul).”, au precizat reprezentanții Complexului Muzeal de […]
vulpile polare