„Dacă purta centura de siguranță, trăia!”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
răzvan ciobanu
Mașina în care se afla Răzvan Ciobanu

Medicii legiști au efectuat, marți, necropsia lui Răzvan Ciobanu, decedat într-un accident rutier.

La morga din Constanța, unde a avut loc procedura, a fost prezentă și avocata Laura Vicol, o prietenă a creatorului de modă.

Aceasta a făcut un apel pentru oprirea speculațiilor publice și a subliniat că, dacă ar fi purtat centura de siguranță, Răzvan Ciobanu ar fi trăit și astăzi.

„Rog să nu se mai vorbească prostii, nu a fost strangulat, nu nimic! Dacă purta centura de siguranță, trăia. Lăsați-mă să-l jelesc. Sunt aici (la morgă – n.r.) de azi dimineață și nu am auzit pe cineva să spună ceva de consum de droguri. Toate rezultatele vor fi făcute publice”, a spus Laura Vicol.

Trupul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului Progresul din capitală.

Înmormântarea va avea loc joi.

Vă recomandăm și:

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre orașul Năvodari.

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul, cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism.

Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto.

Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului.

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment.

„De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță.”, au subliniat reprezentanții IPJ Constanța.

Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.