„Dacă suni la Poliție te omorâm”. Un minor a fost tâlhărit și amenințat cu cuțitul în zona Gării din Constanța

Un copil de 16 ani a fost tâlhărit de doi tineri, în zona Gării CFR din Constanța. Băiatul a rămas fără telefonul mobil și toți banii pe care îi avea, 200 de lei. Hoții l-au amenințat că îl omoară dacă sună la poliție.

Întâmplarea a fost povestită de un unchi a minorului pe o rețea de socializare:

„Nepotul meu în vârstă de 16 ani a fost tâlhărit ieri 15.10.2021 în gara Constanța lângă trenuleț, de doi țigani până în 25 de ani unu avea barbă și puțin plinuț în jur 1,65m celălalt în jur de 1,70m /1,75m avea bretonul blond. Au venit la el i-au cerut o țigare copilul a spus că nu fumează și nu are. Vânzând ce aceștia tot nu pleacă copilul a scos portofelul să-i dea 3 lei să își cumpere o țigară moment în care unul dintre tineri i-a luat portofelul din mână și i-a scos banii din el apoi i-a aruncat portofelul înapoi, în tot acest timp cel de-al doilea tânăr și-a pus sticlă de suc lângă lângă telefon când au plecat au furat și telefonul și bani, nu înainte să plece au scos un cuțit în jur de 30 de centimetri la copil și i-a spus că dacă sună la poliție îl omoară.”

Acesta a mai spus că a stat, ieri, la poliție pentru a da declarații de la ora 16 până la ora 22:3.

„Am dat declarații și eu și copilul, în tot acest timp 20 de polițiști sub acoperire au survolat amaneturi , cazinouri și zonele din împrejur”, a scris unchiul.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

„În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat în stația CFR Constanța, un minor, de 16 ani, ar fi fost deposedat, prin amenințare, de 200 de lei și un telefon mobil, de către două persoane necunoscute care, după comiterea faptei, ar fi fugit într-o direcție necunoscută. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Zen ResidenceOne thought on “„Dacă suni la Poliție te omorâm”. Un minor a fost tâlhărit și amenințat cu cuțitul în zona Gării din Constanța

  1. Doi sefi de post super. Unul stie toata gara cine este si celalalt vedeta de Palas. Siguranta si incredere cu acordul sefului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența covidului a crescut în Constanța. 352 de decese la nivel național

Sat Oct 16 , 2021
Numărul cazurilor de covid a crescut, din nou, în majoritatea localităților din județul Constanța. Potrivit Prefecturii Constanța, în municipiul Constanța s-a ajuns la 10,23 de cazuri la mia de locuitori, față de 10,02, cât era ieri. Medgidia a sărit la 7,35, iar Mangalia la 7,45. Agigea este la 13,41 cazuri […]
covid