Dacă sunteți din Năvodari și aveți copii, aveți grijă să nu se lovească între orele 20.00 și 08.00

În Năvodari, urgențele pentru copii vor funcționa numai pe timp de zi, deși până acum era deschis non-stop.

Liniile de gardă din cadrul punctului de lucru extern UPU SMURD Năvodari sunt asigurate de către 4 medici specialişti pediatri, conform graficului de gardă pe luna în curs, fiind rezolvate aici doar urgenţele minore, cele majore fiind redirecţionate către UPU SMURD din cadrul Spitalului Județean Constanța, au precizat reprezentanții spitalului care aparține de Consiliul Județean Constanța.

„În perioada care urmează, medicii pediatri care activează în cadrul punctului extern UPU SMURD Năvodari vor contribui la asigurarea liniilor de gardă din cadrul cabinetului de pediatrie al UPU din SCJU Constanţa.”, au mai spus reprezentanții spitalului.

Aceștia dau asigurări că măsura este temporară, urmând ca această situaţie să se remedieze în momentul angajării unui medic urgentist pediatru.

„Punctul de lucru extern UPU SMURD Năvodari continuă să asigure permanenţa pentru pacienţii pediatrici, zilnic, în intervalul orar 08.00-20.00. Depunem toate eforturile pentru rezolvarea cât mai rapidă a acestei situaţii. Totodată vom continua să asigurăm permanenţa pentru pacienţii pediatrici pe timpul nopţii, urgenţele minore urmând să fie preluate de medicul specialist UPU de gardă.”, au mai spus reprezentanții SCJU.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se modifică programul de taxare din Zona 0

lun mai 29 , 2023
În perioada 01 iunie – 31 august 2023, programul de taxare din Zona 0, atât din Constanța, cât și din stațiunea Mamaia, se va modifica și va fi următorul: Luni – Duminică: program 00:00 – 24:00 (inclusiv în zilele sărbătorilor legale). În stațiunea Mamaia, în conformitate cu prevederile HCL 123/2021 […]

V-ar putea interesa și: