Dacă vii din aceste țări în România, intri în carantină

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 2 aprilie, Hotărârea numărul 21. Prin această Hotărâre a fost aprobată noua listă cu țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea.

Pe listă se află, printre altele, Ungaria, Cehia, Polonia, Bulgaria, Franța, Olanda, Belgia, Republica Moldova, Turcia și Croația.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unul din liderii protestelor din Constanța a fost internat la spitalul de psihiatrie

vin apr. 2 , 2021
Unul din liderii protestelor din ultimele zile din Constanța împotriva măsurilor impuse pentru răspândirea coronavirsului a fost internat la spitalul de psihiatrie. După un live de peste o oră pe Facebook, Bogdan Oancea a fost oprit de polițiști, care l-au îndrumat la o Ambulanță. Medicii l-au transportat la spital. În […]
bogdan oancea

V-ar putea interesa și: