Dacian Cioloș: „Vom fi în stradă. Veniți cu noi!”

dacian cioloș

Dacian Cioloș, fostul premier al României, a transmis, duminică, un mesaj prin care îi îndeamnă pe români să iasă în stradă pentru a împiedica adoptarea oricărei legislații care afectează statul de drept.

Iată mesajul său:

„Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor liniști. Că manipularea, minciuna și agresivitatea vor înceta. Că ne vom întoarce la normalitate și decență. M-am înșelat.

Avem partidele lui Dragnea, televiziunile lui Dragnea și guvernul lui Dragnea. Riscăm să devenim țara lui Dragnea.

România legilor lui Iordache, a justiției lui Nicolicea și Șerban Nicolae și a guvernului doamnei Dăncilă este o Românie iliberală care în ultima vreme pare să fie condusă în stil mafiot.

România e a celor mulți și cinstiți, care așteaptă o țară condusă pentru binele tuturor, și nu doar pentru binele șefului PSD, al celor 73 de pușcăriași și al celor care se tem de lege.

Vom fi în stradă. Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislații noi care afectează statul de drept și ordinea constituțională. Să convingem parlamentul că este acolo pentru România și nu pentru Dragnea.

Guvernul Dăncilă trebuie să plece. Nu numai pentru că este incompetent și o rușine pentru profesioniștii români, ci pentru că este construit pentru interesele unui om dovedit infractor și nu pentru România.

Alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politică. Este șansa începutului reformării clasei politice și șansa de a readuce în prim plan interesele României și nu cele ale corupților.

Veniți cu noi.”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un bărbat care se afla cu nepotul în mașină a intrat în stop cardiac

Sun Jun 24 , 2018
Un bărbat care se afla cu nepotul în mașină a intrat în stop cardiac. S-a întâmplat astăzi, la ora 12.35. Iată ce spune poliția despre accident. „Un bărbat, de 59 de ani, a condus un autoturism în banda nr.2, dinspre bd. Al. Lăpușneanu către aleea Dispensarului și, ajungând în dreptul […]
ambulanta

V-ar putea interesa și: