Dana Dumitrescu A PIERDUT procesul intentat CJC și președintelui Horia Țuțuianu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
proces dana dumitrescu
Dana Dumitrescu, viitoarea fostă directoare a Teatrului de Stat Constanța

Dana Dumitrescu, viitoarea fostă directoare a Teatrului de Stat Constanța (TSC), a pierdut procesul intentat Consiliului Județean Constanța și președintelui instituției, Horia Țuțuianu.

Dana Dumitrescu, directoarea a teatrului de pe vremea lui Nicușor Constantinescu, când o chema Zgabercea, pentru că era căsătorită cu Cristian Zgabercea, consiliului lui Constantinescu, a atacat în instanță decizia CJC de a invoca un articol din contractul de management prin care acest contract a fost încheiat.

Decizia a venit în urma unui audit al CJC care a descoperit nereguli grave în activitatea TSC, unele chiar cu iz penal. Detalii AICI.

Nemulțumită, Dana Dumitrescu a atacat decizia în instanță la Tribunalul Constanța. Dosarul a fost deschis în data de 29 ianuarie. Pe 19 februarie, magistrații au respins cerea formulată de aceasta. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Dana Dumitrescu a fost reprezentantă de firma de firma de avocatură SCA Ovanesian și Toxin, adică de Felicia Ovanesian, membră în conducerea Asociației Constanța Altfel, al cărei președinte este senatorul Vergil Chițac, fost candidat la Primăria Constanța din partea PNL.

proces dana dumitrescu
Decizia Tribunalului Constanța

Înainte cu câteva zile înainte de decizia instanței, o parte din angajații TSC, de la actori la plasatoare, au trimis presei un comunicat în care aceștia spun că o susține pe directoare, dar în care apar și multe minciuni. Una dintre ele: președintele CJC și primarul Constanței, Decebal Făgădău, nu au fost niciodată la premiere. Aceștia au fost în mai multe rânduri la teatru, dovada stă chiar în interviurile video realizate de echipa Constanța 100% cu cei doi după spectacole. Nu putem fi acuzați de simpatii prea mari pentru primarul Decebal Făgădău, dar avem o datorie față de cititori: de a spune adevărul. Aveți un exemplu mai jos, găsiți și altele în arhiva noastră.

Nu înțelegem încrâncenarea viitoarei foste directoare de a ține de scaun, în condițiile în care mandatul său expiră oricum foarte curând și nimeni nu îi interzice să participe la concurs. A câștigat un concurs pe vremea când cultura din Constanța era condusă de soțul său, Zgabercea, poate că ar putea să câștige și acum.

De menționat este și că aceasta nu este dată afară din teatru, ci rămâne actriță.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

One comment

  • Penalooooo, aratare, du te de unde ai venit…. numai kkturi ai facut!!!! Rusineeeeeee!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.