Daniel Dumitrescu, candidat PNL Năvodari la funcția de primar: „Toți primarii de până acum au făcut o pasiune ciudată pentru centrul orașului”

Daniel Dumitrescu, candidat PNL Năvodari la funcția de primar: „Toți primarii de până acum au făcut o pasiune ciudată pentru centrul orașului”

Daniel Dumitrescu, recent desemnat oficial candidat al Partidului Național Liberal la funcția de primar al orașului Năvodari, are o viziune proprie asupra soluțiilor pentru problemele nerezolvate de primarii urbei din ultimii 20 de ani.

„Sistemul local de termoficare este aproape de colaps iar primăria continuă să toace bani pe ajutoare de încălzire, pe subvenția pentru diferența de preț etc. Aceste sume se duc, de fapt, într-un sac fără fund. Sunt bani aruncați pe fereastră, nu rezolvă problema de fond”, spune Daniel Dumitrescu.

Soluția? „Banii de pe subvenții ar putea fi investiți în rețeaua de gaze, să ducem gazele la scara blocurilor”.

El amintește și de cel mai ambițios program național de investiții din ultimii 50 de ani demarat de Partidul Național Liberal.

„Există un subcapitol denumit Programul național de racordare la rețeaua de distribuție a gazelor naturale. Este șansa cea mare a primăriilor de a aduce gaze în casa oamenilor, vorbim de 85% fonduri nerambursabile și 15% finanțare guvernamentală. Practic, trebuie doar să faci proiectul, banii sunt acolo, așteaptă să fie cheltuiți”, explică Daniel Dumitrescu.

Președintele PNL Năvodari explică și cum va rezolva a doua mare nemulțumire a năvodărenilor: drumurile proaste din oraș.

„Ne cunoaște toată țara, am ajuns de râsul unei națiuni din cauza drumului care leagă stațiunea Mamaia de Năvodari, acolo unde, mai ales în senzonul estival, sunt zi de zi blocaje pe kilometri întregi. O să refacem podul, iar cele trei benzi vor fi sincronizate pentru circulația reversibilă, atât la podul de la ecluză cât și cel de la intrarea în oraș”.

Alte rezolvări propuse de candidatul PNL se referă la construirea unui pod peste canalul Poarta Albă – Midia Năvodari, în dreptul localității Mamaia Sat, care să preia traficul dinspre stațiunea Mamaia și să-l direcționeze către șoseaua spre comuna Lumina și apoi autostrada A2.

„Și mai există o variantă de rezolvare. Și anume, amenajarea drumului care există pe malul canalului, drum care ar putea prelua mare parte din traficul generat de turiștii care vin sau pleacă de pe litoral”.

Daniel Dumitrescu spune că încă există zeci de străzi, atât în orașul Năvodari cât și în zona Mamaia Sat, care nu au văzut asfalt niciodată și care devin un adevărat pericol atunci când plouă.

„Degeaba punem panseluțe în centrul orașului dacă la trei străzi depărtare un șofer își nenorocește mașina în gropi și hârtoape. Toți primarii de până acum ai orașului Năvodari au făcut o pasiune ciudată pentru centrul orașului, eu o să lucrez exact invers, dinspre exterior, spre interior, voi porni de la cele mai nenorocite străzi, mă voi asigura că acea stradă are tot ce trebuie, canalizare, gaze, asfalt, trotuare, lumină etc. În felul acesta, în patru ani vom aduce la același nivel toate străzile, iar cele de la periferie vor fi măcar la nivelul celor din centru”, explică Daniel Dumitrescu.

Citește și:

Plajele revin năvodărenilor. Proiectul inițiat de Daniel Dumitrescu, președinte PNL Năvodari, a primit undă verdePuteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Senatorul Ștefan Mihu: Ziua Imnului Național, un excelent prilej de aducere aminte, revigorare și cinstire a rădăcinilor și tradițiilor profunde ale națiunii

mie iul. 29 , 2020
Senatorul constănțean Ștefan Mihu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Imnului Național, despre care spune că este „un excelent prilej de aducere aminte, revigorare și cinstire a rădăcinilor și tradițiilor profunde ale națiunii”. Iată mesajul, în întregime: „După cum este cunoscut, în fiecare an, la 29 iulie, sărbătorim Ziua […]
Ștefan Mihu, senator PSD

V-ar putea interesa și: