Datornicii pot rămâne fără apă

robinet

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, îşi achită cea mai mare parte a restanţelor. În aceste condiţii, săptămânal sunt avizaţi sute de abonaţi cu restanţe, indiferent de statutul juridic al acestora. Datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu şi-au achitat restanţele. Pentru a evita debranșarea, proprietarii de apartamente din cadrul asociațiilor avizate pot încheia convențiile de facturare individuală.

Pentru perioada 19 – 22 ianuarie 2016, 33 de asociaţii de proprietari din Năvodari și Mihail Kogălniceanu au fost avizate pentru debranşare din cauza datoriilor de peste 171.000 lei către S.C. RAJA S.A.

asociatii avizate 15 ianuarie 2016-page0001

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Dobrogea TV. Omagiu lui Mihai Eminescu

Fri Jan 15 , 2016
Astăzi, la Dobrogea TV am vorbit despre Mihai Eminescu. Am reîntâlnit-o cu mare plăcere, după 16 ani, pe Marina Cap-Bun, care mi-a fost profesoară în facultate, poate cel mai bune specialist în Eminescu din Constanța. Pentru că este ziua lui Eminescu, dar și pentru că sunt sigur că vă va […]