„De 12 ore fără curent electric. Este inadmisibil!”

O parte din constănțenii care locuiesc în zona Abator nu au curent electric de mai bine de 12 ore.

Furnizarea s-a întrerupt la ora 08.00, pentru reparații pe care ENEL Distribuție Dobrogea le-a anunțat din vreme. Acestea trebuia să se termine însă la ora 16.00.

„Nici la ora asta nu este curent. Au spus că vine la 20.00, dar a trecut. Părinții mei locuiesc în zonă, au rămas fără baterie la telefon. Tata este bolnav. România noastră dragă…”, ne-a spus o cititoare.

Iată ce lucrări avea programate ENEL azi, în intervalul 08.00 – 16.00: Complex Diplomatic; Sediu ICH-Constructii Grup SA; Sediu Regionala CFR-strada Albastrelelor numarul 10A; Posta Romana-Oficiul Postal 6-Soseaua Mangaliei numarul 68B; Farmacii; Librarie; Dispensar; Carmangerie; Centru Medical; Loterie; Aleile-Albastrelelor, Stanjeneilor, Profesor Vasile Murgoci; Caminele: C1(Romned), C2, CFR, C3(SOCEP), C5; Blocurile: E, F, A, B; Magazin Profi-Soseaua Mangaliei, Nr.76; Magazin Alfa-Beta-Soseaua Mangaliei Nr.76; Piata Abator; SC Multisoft SRL-Aleea Albastrelelor Nr.4.

E-Distribuție Dobrogea a avut în anul 2018 o cifră de afaceri de 445 milioane lei.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copilul dispărut NU a fost găsit în bazinele cu dejecții

mie nov. 6 , 2019
Copilul dispărut sâmbătă în Pecineaga nu a fost găsit în bazinele cu dejecții. Echipele de căutare lucrează de trei zile la golirea a trei bazine în care se adună dejecțiile porcilor. O pistă spunea că băiatul de nouă ani ar fi căzut acolo. S-au adus pompe care au scos apa, […]

V-ar putea interesa și: