De 8 martie poți parca neregulamentar să cumperi flori?

NEI

Constanța, 8 martie 2021, înainte de 8 dimineață. Un Renault cu numere de București parchează fix în fața trecerii de pietoni. Evident, pune avariile.

Se întâmplă pe strada Soveja din Constanța. Sunt locuri libere de parcare cu câteva zeci de metri înainte sau după.

Șoferul coboară și merge la un stand de flori.

Cei din spate au loc să se strecoare pe lângă, dacă intră puțin pe banda din stânga, foarte aglomerată. Să parchezi însă înainte de trecerea de pietoni e un risc pentru cei care vor să traverseze strada.

Și vorbim și de o mașină care aparține unei firme de care asigură servicii de pază și protecție. Nei.

Citește și:

Decalog liric de 8 martie

Un polițist a fost călcat cu mașina de un șofer care parcase neregulamentar și pusese avariile VIDEO


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constănțenii și firmele lor au depus în bănci, anul trecut, peste 1,15 miliarde lei

lun mart. 8 , 2021
Constănțenii și firmele lor au depus în bănci, anul trecut, peste 1,15 miliarde lei, adică mai mult de 3,1 milioane de lei pe zi, în fiecare zi. De altfel, potrivit datelor BNR, persoanele fizice și juridice din județul Constanța sunt pe locul al treilea în România în ceea ce privește […]
bani

V-ar putea interesa și: