De aici puteți descărca proiectul de hotărâre privind parcările din municipiul Constanța

Proiectul de hotărâre privind parcările din municipiul Constanța va fi supus dezbaterii pe 26 februarie.

Am scris pe larg despre el în Constanța 100%.

Dacă doriți să îl consultați în întregime, îl puteți descărca de mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “De aici puteți descărca proiectul de hotărâre privind parcările din municipiul Constanța

  1. Nu consider corect sa nu poti parca in zona 1 mai mult de 3 ore. Pune ce tarif vrei dar sa am posibilitatea sa parchez. De ce nu platesc institutiile aflate in coordonarea ministerului turismului si sportului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infamul articol 30 din regulamentul parcărilor

mie feb. 24 , 2021
Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța are un articol de mare importanță, care lasă deschisă ușa unor eșecuri. Articolul 30. Ni se spune să plătim pentru a avea parcări. Articolul 30 spune însă că „sumele încasate din taxele și amenzile de parcare vor fi utilizate cu prioritate pentru modernizarea parcărilor existente, […]
parcare constanta

V-ar putea interesa și: